Profil

​Hos hair by h er vi frisør for hele familien. Vi sætter en ære i at klippe alle lige fra barnets første klipning, teenagerens vilde planer til det sølvgrå hår. Det vigtige for os er at alle får en god oplevelse og går ud med det ønskede resultat.

Vi har en rolig og afslappet atmosfære i salonen og vi har god plads mellem vores pladser. Der er altid frisk kaffe, når du kommer, som du er velkommen til at nyde, mens du venter eller under din behandling.

Når du besøger hair by h er du som kunde i centrum. Det er vigtigt for os at yde en professionel rådgivning og vejledning, således du også får den bedste og optimale behandling.

Vi prioriterer højt at komme på både dag, aftener og weekendkurser i ind- og udland, for at holde os opdateret og følge de nyeste trends, således vi kan tilbyde jer det bedst mulige og det sidste nye.

Vi udfører alle former for behandlinger lige fra alm. farvebehandlinger til de større highlights og babylights reflekser og balayage-behandlinger. Vi tilbyder også farvebehandlinger uden kemi fra det danske mærke Ingredien.

Vi har fokus på valg af produktserier og kan derfor både tilbyde produkter uden parfume fra Ingredien og veganske og glutenfri produkter fra Glynt og EVO.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos hair by h

​Har du en forespørgsel, så tøv ikke med at tage kontakt

Ønsker du at høre mere om vores produkter, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Rolig atmosfære

God tid til dig

Prioriterer håndværk højt

Hvad siger vores kunder?

"​Det er dejligt sted at komme. Hyggelig"

- Lisbeth

"​Super sødt personale"

- Maddie

"Utrolig skønt sted. Personalet er altid virkelig venlige og har god tid"

- Lene

"​Rigtig god frisør med god service"

- Lars